כוכבי הערב, משחק הפנטזי הרשמי של מנהלת הליגה, חוזר ובגדול. כעת, אתר "ספורטס רבי" בחר להשתתף לראשונה במשחק, שנפתח עם המפגש היום (שישי, 13:30) בין עירוני קריית אתא להפועל חיפה. כותב שורות אלו בחר להציג את הבחירות שלו ואת ההסברים לכל בחירה, כשנותר תקציב פנוי של 4 אלף שקלים. בהחלט ייתכן שלאורך העונה אפרסם טורים על המצב שלי בפנטזי.
הירשמו לפודקאסט "התשיעית באירופה" ב-iTunes, Spotify או Google Podcasts.
ספורטס רבי – גם באפליקציה! כל העדכונים והתוכן האיכותי ביותר על הכדורסל הישראלי היישר לידיים שלכם!
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באייפון
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באנדרואיד
אמין סטיבנס (קריית אתא) – 28 אלף שקלים
לפי המשחק, המדד הממוצע של סטיבנס הוא 35.8, הכי גבוה מבין שחקני שתי הקבוצות. הביג-מן הוא מניה בטוחה ושחקן שיכול לעשות כמעט הכל על הפרקט.
עמית שמחון (חיפה) – 23 אלף שקלים
הצלף הישראלי רושם מדד ממוצע של 22.3 לפי המשחק. שחקן שבהחלט יכול להוביל את קלעי שתי הקבוצות.
כרם משעור (קריית אתא) – 18 אלף שקלים
הפורוורד הישראלי מציג יציבות סופר מרשימה בתחילת העונה הנוכחית, ועם מדד של 27.8 הוא שווה כל שקל.
מייקל בריסקר (קריית אתא) – 17 אלף שקלים
יכולתי לבנות קבוצה של לפחות מניה אחת בטוחה יותר ובכך כמעט בוודאות להבטיח התחלה טובה לעונה, אך ההעדפה שלי היא לקחת סיכון עם בריסקר שרושם מדד של 4.4. בריסקר לא קלע אף נקודה בשני המשחקים הראשונים שלו בקריית אתא, ואני מאמין שלא רק הוא ישבור את זה אלא שהוא גם מסוגל להתפוצץ, כפי שעשה בעונה שעברה בהפועל גלבוע/גליל. הסיכוי שווה את הסיכון, בטח כששאבון לואיס בספק להתמודדות.
עידו דוידי (קריית אתא) – 10 אלף שקלים
הקפטן הופך לשחקן רוטציה לגיטימי בליגה הבכירה ובהחלט שווה את המחיר, כשהמדד שלו הוא 11.1.

Amit Simhon – Photo Credit: Basket.co.il





0 תגובות