אליצור נתניה ניצחה בבית 68:72 את מכבי ראשון לציון

על ידי Moshe Halickman

באדיבות אתר מנהלת הליגה

לפגרה הכפויה בעקבות המלחמה יצאה אליצור נתניה עם שני הפסדים רצופים, אבל הערב (מוצ"ש) היא חזרה לליגת ווינר סל ברגל ימין – וגברה על מכבי "תפוזינה" ראשון לציון 68:72 בבית. היהלומים פתחו את המשחק בריצת 2:18 מוחצת והובילו לאורך רוב הדרך, אך בדקה האחרונה ראו את יריבתם הופכת את התוצאה – לפני שהתעשתו בדרך לניצחון דרמטי וחשוב בתחתית. חניכיו של אלי רבי, שעלו לפחות זמנית מעל הקו האדום עם מאזן 14:4, יקוו להמשיך במומנטום ביום ראשון הבא – אז יתארחו אצל מכבי רמת גן.

קלעו לאליצור נתניה: ג'בנטה מקוי 18, אוטיס פרייז'ר 16, קמרון אוליבר 12, עמית גרשון 11, אור קורנליוס 8, אפי טיומקין 4, מקסים פילוננקו 2, בניה סרור 1. כן שותפו: דיאנטה בולדווין ובוריס בוגוסלבסקי.

קלעו למכבי ראשון לציון: אמין סטיבנס 21 (13 ריבאונדים), די.ג'יי ברנס 17, ג'יי.ג'יי קפלן 12 (10 ריבאונדים), קוויי גרנט 9, גולן גוט 5, נייג'ל פירסון וג'וש פרוינד 2 כל אחד. כן שותפו: מרכוס וויליאמס וירון גולדמן.

 

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות שיעניינו אותך