שיא המדד, קטש על גולד ומאמן העונה, ולביא על רז אדם ז״ל

על ידי Moshe Halickman

מכבי תל אביב הביסה הערב (שני) בבית 75:137 את בני הרצליה בהיכל מנורה מבטחים במשחק במסגרת ליגת העל, ובכך עלתה למאזן 1:24 במקום הראשון עם ניצחון 19 ברציפות, תוך שהיא השוותה את שיא ליגת העל בשלשות עם 23, בעוד שהיריבה ירדה למאזן 8:18 במקום השלישי. מכבי שברה את הפרש השיא העונה בליגה אותה היא קבעה בשבוע שעבר מול הפועל גליל עליון (57), כשהפעם היה זה 62 נקודות, וקבעה שיא מדד יעילות חדש לקבוצה במשחק בודד בליגה – 198, כאשר השיא הקודם היה גם כן שלה עם 179 בניצחון בית 85:131 על רמה״ש בעונת 2004/05.

תמיר בלאט הצטיין עם 17 נקודות (5-7 לשלוש), גור לביא קלע 16 במשחק החזרה מהפציעה, וויל ריימן (4-4 לשלוש, 7 ריבאונדים) ואיפה לונדברג (6 אסיסטים) קלעו 15 כל אחד, דייויד אפיאני קלע 13 בבכורה, ג׳יילן הורד ולוני ווקר במשחק החזרה שלו 12 כל אחד, אורן סהר 11, זאק הנקינס 9, ג׳ון דיברתולומיאו (6 אסיסטים) 8, תמיר גולד 7 בשיא קריירה חדש ורומן סורקין 2. מנגד, בהרצליה, שלא רשמה את כוכבה זאק בראיינט, ג׳סטין אדלר-דייויס קלע 23, עומר שדה 11, שלו לוגשי 10, דיישון בוקר (7 אסיסטים, 6 איבודים) 9, ג׳ורדון ורנאדו 7, אוואן ברונסמה ופרדריק בורדיון 5 כל אחד, די-ג׳יי ברנס 3 ודניאל גואטה 2, כשקאי אובזילר שותף.

David Efianayi – Photo Credit: Yehuda Halickman

כעת, בחרנו באתר ״ספורטס רבי״ להביא כמה מהציטוטים הבולטים.

קפטן הרצליה, שלו לוגשי: ״לא היה לי משחק כזה כל שנותיי בכדורסל המקצועי. אפשר להתנחם בזה שסיימנו מקום רביעי הרצליה עדיין יכולה לסיים גם שלישית). ערב לא נעים״.

מאמן הרצליה, יהוא אורלנד: ״להגיע לפלייאוף אחרי הפסד כזה זה לא אידיאלי. עדיין אפשר להגשים את המטרות שלנו. הראינו אופי בכל משחק ומשחק השנה חוץ מהמשחק הזה״.

מאמן מכבי, עודד קטש: ״אי אפשר לתכנן הפרש כזה. אנחנו ממשיכים קו של לחדד את הדברים שאנחנו עושים״.

לשאלה על זכייה פוטנציאלית בתואר מאמן העונה: ״מבחינתי המטרה הקבוצתית היא מעל הכל״.

על לביא: ״גור שחקן כדורסל ממש טוב מעבר לזה שהוא בחור מקסים״.

על גולד שמשתתף גם בגמר הנוער: ״ברור שראיתי ואני אהיה במשחק השני. תמיר ילד מוכשר ומקסים. מאוד ורסטילי ורוצה ללמוד. אאחל גם לנוער של מכבי בהצלחה״.

גור לביא על רז אדם ז״ל, כשלפני המשחק נערך טקס: ״אני רוצה לדבר על רז ז״ל. תנחומים למשפחה כמה שאפשר, לחזק אותם. אבידה גדולה לכולנו. כל פעם שאני אעלה אני אלחם כמו שהוא נלחם״.

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות שיעניינו אותך