הפועל באר שבע תשחק בליגת העל

על ידי Moshe Halickman

הודעת הפועל באר שבע:

יוצאים לדרך!

הפועל ״אלטשולר שחם״ באר שבע/דימונה תשחק בליגת ווינר סל בעונת 2026/27.

לאחר תקופה של חוסר ודאות ועבודה אינטנסיבית מאחורי הקלעים, אנו שמחים להודיע כי נמצא הפתרון שיאפשר לקבוצת הבוגרים לפתוח את עונת המשחקים הקרובה בליגת ווינר סל.

אנו מבקשים להודות לכל מי שפעל וסייע בתקופה האחרונה כדי להביא אותנו לרגע הזה.

ליו”ר המועדון, כפיר ארזי, למנכ״ל המועדון, תומר ירון, לראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ’ ולצוותו, ליו”ר מנהלת הליגה, ארי שטיינברג, למנכ”ל המנהלת, דייויד בסן ולכל השותפים והאנשים שפעלו מאחורי הקלעים וסייעו במציאת הפתרון.

אנו שמחים וגאים שלבאר שבע ולנגב תמשיך להיות נציגה בליגת העל בכדורסל. נמשיך לעשות הכול כדי לייצג את העיר, האזור ואת הקהילה שלנו בכבוד.

כעת, כשחוסר הוודאות מעל עתידה של קבוצת הבוגרים הוסר, המועדון יעביר הילוך בכל נושא ההכנות לקראת פתיחת העונה.

כבר בימים הקרובים נקדם ביתר שאת את בניית הצוות המקצועי וסגל השחקנים ונמשיך בהכנות לעונה החדשה. אמנם אנחנו מתחילים מאוחר אבל יוצאים לדרך עם הרבה אמונה ורצון לבנות כאן עונה טובה.

בקרוב נודיע על פתיחת מכירת המנויים לעונת 2026/27 וזה הרגע שבו אנחנו צריכים אתכם, האוהדים האדומים, איתנו בכל הכוח!

אוהדי הפועל באר שבע/דימונה, הקבוצה הזו היא שלכם. אנחנו קוראים לכם להצטרף אלינו, לרכוש מנוי, למלא את היכל הקונכייה ולהיות הכוח שמאחורי הקבוצה.

הנגב נשאר בליגת העל. עכשיו יוצאים לדרך. ❤️🏀

עדכונים נוספים בקרוב.

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות שיעניינו אותך