ג'יימס אקינג'ו חתם בעירוני נס ציונה

על ידי Moshe Halickman

הודעת עירוני נס ציונה:

מועדון הכדורסל עירוני "חי מוטורס" נס ציונה שמח להכריז על החתמתו של ג'יימס אקינג'ו בקבוצה עד לסיום עונת 2026/27. ג'יימס עבר היום את הבדיקות הרפואיות ויצטרף מחר לאימוני הקבוצה.

הרכז האמריקאי (25, 1.85) מצטרף לעירוני לאחר 4 עונות בליגת הפיתוח. את העונה הנוכחית פתח בגרנד ראפידס גולד, קבוצת הפיתוח של דנבר, ורשם ב-28 משחקים 15.6 נקודות, 7.6 אסיסטים ו-1.3 חטיפות למשחק. במהלך העונה ג׳יימס קבע את שיא המועדון עבור הגראנד ראפידס גולד כשמסר 23 אסיסטים במשחק בודד (אליהם הוסיף 21 נקודות), וארבעה ימים לאחר מכן נבחר ל-MVP של משחק ה-Next Up של הליגה. לפני כן שיחק בקבוצות הפיתוח של ניו יורק ניקס, סקרמנטו קינגס ומילווקי באקס.

מאמן הקבוצה, פול קורסארו: "אנו נרגשים לקבל את ג'יימס למועדון. ג'יימס ווינר ותחרותי, נוכל להשתמש בו בשתי עמדות הגארד והיכולת שלו, הן בהגנה והן בהתקפה, תהיה נכס משמעותי לקבוצה שלנו".

המנהל המקצועי, מאיר טפירו: "שמחים על ההצטרפות של ג'יימס למשפחה הכתומה. ג'יימס שחקן מגוון שיוכל לתרום לנו רבות בשני צידי המגרש. אנחנו כל הזמן פועלים כדי לחזק ולשפר את הסגל שלנו, ובטוחים שג'יימס יתאקלם במהירות ויוכל לעזור לנו לעמוד ביעדים שהצבנו לעצמנו לקראת הישורת האחרונה של העונה".

ג'יימס אקינג'ו: "אני מאוד מתרגש להצטרף לקבוצה. מחכה לפגוש את הצוות, השחקנים והאוהדים ולהתחיל לעבוד. העונה נכנסת לרגעים המכריעים שלה, ואני אעשה הכל כדי שהקבוצה תצליח".

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות שיעניינו אותך