ציוני השחקנים של מכבי תל אביב בהפסד לוולנסיה

אוק 18, 2023 | אירופה, כדורסל

על ידי Moshe Halickman

קרדיט לתמונה הראשית: ולנסיה

מכבי תל אביב הפסידה בחוץ 75:66 לוולנסיה הספרדית במשחק במסגרת המחזור השלישי ביורוליג, ובכך אוחזת במאזן 1:1 בדרך למקום התשיעי במפעל. כעת, הגיע הזמן להעניק ציונים לכל אנשי הקבוצה שלקחו חלק במשחק.

לחצו כאן כדי להצטרף לקהילת ספורטס רבי

ספורטס רבי – גם באפליקציה! כל העדכונים והתוכן האיכותי ביותר על הכדורסל הישראלי היישר לידיים שלכם!

לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באייפון

לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באנדרואיד

הירשמו לפודקאסט "התשיעית באירופה" ב-iTunes, Spotify או Google Podcasts.

חמישייה

רכז: לורנזו בראון – 5

חילק אסיסטים לצד יותר מדי איבודים, ולא היה מספיק מדויק בזריקות הראשונות שלו מהשדה. נגס בהפרש במהלך הרבע הרביעי כשצבר נקודות מקו העונשין וצלף שלשה, במשחק שבו הוא אכזב למרות שרשם דאבל-דאבל.

קלע: אנטוניוס קליבלנד – 5

פתח עם האלי-הופ הראשון שלו ביורוליג, אך לא נתן מספיק בהמשך.

סמול פורוורד: בונזי קולסון – 8

הטביע בשלב מוקדם והמשיך לדייק מבפנים, כולל סלים חשובים במהלך הרבע השני. גם נעץ שלשה שייצרה מיני-בריחה באמצע הרבע השלישי, וקבר שלשה קריטית שנגסה בהפרש בשלב מתקדם של הרבע הרביעי. סיים עם 20 נקודות, בעוד משחק שבו הוא היה בערך היחיד שבאמת הופיע בקבוצתו.

Bonzie Colson – Photo Credit: Valencia Basket

פאוור פורוורד: ג'ייק כהן – 6

פתח עם אסיסט נפלא והוסיף סל מחצי מרחק ומייד לאחר מכן שלשה, אך נכנס לבעיית עבירות במחצית הראשונה. חזר לשחק רק באמצע הרבע הרביעי, וסיפק סל חשוב ואסיסט שנגסו בהפרש. הבעיה היא שהיריבה דאגה ללכת עליו בכל פעם שהוא שמר, והשיטה הזאת עבדה לה.

סנטר: ג'וש ניבו – 5

לקח ריבאונדים בשני צידי הפרקט, אך התקשה לסיים מבפנים למעט פוט-בק אדיר בשלב מוקדם של המשחק והטבעה חשובה בסיום הרבע השלישי.

ספסל

ג'ון דיברתולומיאו – 4

הקפטן החטיא את השלשות שזרק וסיים ללא נקודות. לפחות הצליח להציג את היכולת שלו לסחוט עבירות תוקף.

רומן סורקין – 4

פתח עם כמה חסימות, אך התקשה לבוא לידי ביטוי מבחינה התקפית ולשים את הכדור בסל, כשגם הוא סיים ללא נקודות.

חסיאל ריברו – 5

לא היה הכי מדויק בפעולות ההתקפיות הראשונות שלו מול קבוצתו לשעבר, אך פתח את המחצית השנייה עם חסימה וסלים מבפנים. הבעיה היא שהוא נעלם בהמשך.

תמיר בלאט – 5

התקשה לרכז את המשחק בהתחלה, אך בהמשך חילק אסיסטים כשהוא בעיקר הציג תיאום מושלם עם ריברו בתחילת המחצית השנייה. החטיא את כל השלשות הראשונות שזרק, אך צלף שלשה חשובה עמוק בתוך הרבע הרביעי, מה שהוריד את ההפרש ל-3 בלבד והשאיר את קבוצתו בחיים. אלא שהוא גם איבד כדור בדקה האחרונה, מה שהראה לאיזה כיוון המשחק הזה הולך.

ג'יימס ווב – 7

נלחם על ריבאונדים בשני צידי הפרקט וקלע בביטחון מחוץ לקשת מול קבוצתו לשעבר, כולל שלשה חשובה בתחילת הרבע הרביעי, אבל זה לא הספיק. בסך הכל, הראה שיש לו מה לתת אחרי שעד עכשיו הוא התקשה להשתלב.

מאמן: עודד קטש – 4

קבוצתו פתחה את המשחק בצורה טובה, אלא שחלה ירידה משמעותית עם כניסת המחליפים. ראה שבלאט מתקשה לרכז את המשחק, והציב לידו את בראון. פתח את המחצית השנייה עם בלאט במקום קליבלנד וריברו במקום כהן, וזה עבד, אלא שאז קבוצתו הסתבכה בשלב מתקדם של הרבע השלישי, והוא לקח פסק זמן. החזיר את ווב רק בתחילת הרבע הרביעי למרות שהוא היה טוב בדקות שלו, ולא השתמש בכהן בכלל ברוב המחצית השנייה למרות שגם הוא היה טוב בזמן ששיחק, כאשר השחקן חזר רק באמצע הרבע הרביעי. היה קשה לדעת איך קבוצתו תגיע למשחק בעקבות המצב במדינה והיעדרותו של ווייד בולדווין הפצוע, וזה היה נראה לא טוב על הפרקט.

0 תגובות

כתבות שיעניינו אותך

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates. 

You have Successfully Subscribed!