קרדיט לתמונה הראשית: יורוליג
מכבי תל אביב הובסה בחוץ 89:72 מול אולימפיאקוס היוונית במשחק במסגרת היורוליג ובכך אוחזת במאזן 10:12 בדרך למקום השמיני במפעל. כעת, הגיע הזמן להעניק ציונים לכל אנשי הקבוצה שלקחו חלק במשחק.
לחצו כאן כדי להצטרף לקהילת ספורטס רבי
ספורטס רבי – גם באפליקציה! כל העדכונים והתוכן האיכותי ביותר על הכדורסל הישראלי היישר לידיים שלכם!
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באייפון
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באנדרואיד
הירשמו לפודקאסט "התשיעית באירופה" ב-iTunes, Spotify או Google Podcasts.
חמישייה
רכז: ווייד בולדווין – 4
סיים עם סטטיסטיקה משקרת של 18 נקודות בעקבות סלים מבפנים ומקו העונשין ברבע הרביעי, שכן בתחילת הערב הוא איבד כדור אחר כדור ולא היה מספיק מדויק בזריקות שלו, בנוסף לכך שקיבל עבירה טכנית למרות הבטחתו שלא לעשות זאת ב-2024. גם לא היה הכי מדויק מהקו.
קלע: ג'ון דיברתולומיאו – 5
הקפטן צלף שתי שלשות ברבע הראשון, אבל לא הורגש מספיק בשאר הזמן.
סמול פורוורד: בונזי קולסון – 5
הופיע לכמה מקטעים עם נקודות מבפנים ומקו העונשין, אבל סיים רק עם 10 נקודות וקיבל עבירה טכנית.
פאוור פורוורד: רומן סורקין – 6
סיפק סלים מרשימים אחרי כדרור, צלף שלשה וחסם בהגנה.
סנטר: ג'וש ניבו – 4
נלחם על ריבאונדים בשני צידי הפרקט, אבל זה היה רחוק מלהפסיק מול ההצגה של ניקולה מילוטינוב (20 נקודות ו-20 ריבאונדים כולל 9 בהתקפה בדרך למדד 40), כשהוא פשוט לא נתן מספיק מבחינה התקפית למעט פוט-בק.
ספסל
תמיר בלאט – 6
נכנס עם שלשות וחילק אסיסטים, אבל גם איבד כדורים ולא היה מדויק בזריקות שלו מחוץ לקשת ככל שהמשחק הלך והתקדם.
חסיאל ריברו – 6
דייק מבפנים במחצית הראשונה כולל סל עם הבאזר של סיום הרבע הראשון כשהוא החזיר את קבוצתו לתמונה, אבל לא תרם במחצית השנייה.
ג'יימס ווב – 4
צלף שלשה עם הבאזר של סיום הרבע השלישי, אבל חוץ מזה הוא לא תרם.
רפי מנקו – 6
עבד היטב בשני צידי הפרקט כשנכנס, כאשר הוא חסם בהגנה ונלחם כמו תמיד על ריבאונדים. רשם גם כמה דקות רעות, אבל בסך הכל הופיע עם כמה סלים ואסיסטים.
ללא ציון: אנטוניוס קליבלנד (לא שיחק מספיק)
מאמן: עודד קטש – 3
נאלץ להסתדר ללא לורנזו בראון הפצוע, אבל בחר להעלות את תמיר בלאט מהספסל. לא למד בכל הנוגע ללקיחת פסקי זמן, כשהוא לא לקח מיוזמתו למרות הפתיחה הרעה ובעיקר ראה את היריבה צולפת 9 נקודות עם 3 שלשות ללא מענה בשלב מוקדם של הרבע השלישי, כאשר הוא בחר לקחת אחד רק כשהריצה של היריבה הייתה כבר 0:12 והמשחק היה למעשה אבוד. שוב לא הצליח לייצר אצל שחקניו מחויבות בכל הנוגע לריבאונד. שוב נזכר בקליבלנד רק ברבע השלישי, ושוב לא שיתף בכלל את ג'ייק כהן. לא נתן הרבה דקות לריברו למרות מחצית ראשונה נהדרת של השחקן. גם קיבל עבירה טכנית. נתן קרדיט מוצדק למנקו, והעלה את מאייר בסיום.
0 תגובות