ציוני השחקנים בניצחון של עירוני נס ציונה על הפועל באר שבע

מרץ 24, 2023 | כדורסל, ליגה

על ידי Moshe Halickman

עירוני נס ציונה ניצחה בבית 75:87 את הפועל באר שבע באולם לב המושבה במשחק במסגרת המחזור ה-21 בליגת העל. כעת, הגיע הזמן להעניק ציונים לכל השחקנים וגם למאמנים שלקחו חלק במשחק.

לחצו כאן כדי להצטרף לקהילת ספורטס רבי

ספורטס רבי – גם באפליקציה! כל העדכונים והתוכן האיכותי ביותר על הכדורסל הישראלי היישר לידיים שלכם!

לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באייפון

לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באנדרואיד

הירשמו לפודקאסט "התשיעית באירופה" ב-iTunes, Spotify או Google Podcasts.

עירוני נס ציונה

חמישייה

רכז: די ג'יי קופר – 8

פתח עם כמה איבודים ולאורך כל המשחק בקושי קלע, אך כן חילק כהרגלו מספר דו ספרתי של אסיסטים וחטף בהגנה.

קלע: שאק ביוקנן – 9

צבר עבירות מוקדמות, אך לאחר מכן קלע בצורה מצוינת מחוץ לקשת, בעיקר ברבע השלישי. הוסיף סל שהראה לאיזה כיוון המשחק הזה הולך.

סמול פורוורד: טראוויס ווריק – 6

תרם כמה סלים בבכורה שלו במדי הכתומים בליגה מול קבוצתו לשעבר.

פאוור פורוורד: טיילר ביי – 9

סיים היטב מבפנים מהפתיחה, לקח ריבאונדים, מסר בחוכמה וקינח עם שלשה. לצד זה, נכנס לעימותים עם כל מה שזז.

סנטר: ג'רום מיינסי – 8

סיפק סלים מבפנים, חסם בהגנה וכמו תמיד נלחם על הפרקט למרות שלא תמיד היה מדויק בפעולות שלו, כולל עבירות מוקדמות.

ספסל

רוני הארל – 8

קלע בצורה פשוט מצוינת מהשדה, לצד 1 מ-6 מקו העונשין.

רז אדם – 8

נכנס היטב עם הטירוף שלו כשצלף שלשה יוצאת עם הבאזר של סיום הרבע הראשון וחדר היטב בנוסף לכך שחטף בהגנה.

ללא ציון: תומר לוינסון, צוף בן משה, ארתור רוזנפלד, עידן אברהם ולהב אקרמן (לא שיחקו מספיק)

מאמן: אלעד חסין – 9

העניק לווריק בכורה במדי הקבוצה בליגה כשפתח איתו בחמישייה. ניהל היטב את בעיית העבירות שאליו נכנסו ביוקנן ומיינסי בפתיחה כשבחר להוציא אותם. העמיק את הרוטציה, זיהה איזה שחקנים נמצאים בעניינים והלך איתם. חזר לנצח לעיני הקהל הביתי, והתקרב להבטחת המקום בבית העליון.

הפועל באר שבע

חמישייה

רכז: רועי פריצקי – 3

לחץ בהגנה, אך התקשה לקלוע ואיבד כדורים.

קלע: קאליל אחמד – 8

הוביל את קבוצתו מהפתיחה כשחטף בהגנה, הטביע וקלע בכל דרך בנוסף לכך שייצר לאחרים ולקח ריבאונדים.

סמול פורוורד: איגור קולשוב – 2

נעלם כשהחטיא את השלשה היחידה שזרק ואיבד כדורים.

פאוור פורוורד: גרג וויטינגטון – 6

סיים מבפנים, אך צבר עבירות והתעמת עם ביי.

סנטר: טידג'אן קייטה – 5

רשם כמה סלים מבפנים כולל הטבעות, אך לא הרבה מעבר לכך.

ספסל

חואקין שוכמן – 7

הביא הרבה אנרגיות כשנלחם על ריבאונדים בשני צידי הפרקט ושוב קלע בצורה טובה בסך הכל.

דייויד אפיאני – 6

הזיז עניינים כשסיפק סלים מבפנים כולל הטבעה תוך שהוביל ניסיון קאמבק מאוחר, אך לא נתן מספיק מוקדם יותר ולא היה מספיק מדויק מבחוץ.

בן אייזנהארט – 5

לקח ריבאונדים.

נטע סגל – 3

הקפטן בקושי הורגש.

תומר פורת – 7

סיפק סלים מבפנים כולל אחד אחרי ריבאונד התקפה עם הבאזר של סיום המחצית הראשונה, נלחם בהגנה בדרך לחטיפות והוסיף שלשה.

מאמן: ליאור ליובין – 4

לא רשם את בן מור, וקבוצתו פתחה את המשחק עם המון קשיחות בזכות חמישייה שכללה את צמד הגבוהים, אלא שלאחר מכן המארחת החלה להשתלט על המשחק. המשיך להעמיק את הרוטציה כשנתן דקות משמעותיות לאייזנהארט (שאף פתח את המחצית השנייה) ולפורת, אך בשורה התחתונה התרחק מאוד מהבית העליון כשהפסיד בהפרש גבוה יותר מזה שבו ניצח את קבוצתו לשעבר בסיבוב הקודם. רשם לראשונה העונה שלושה הפסדים רצופים, וצריך לחשב מסלול מחדש בכל הנוגע לבחירה לפתוח ללא רכז טבעי.

מצטייני המשחק – שאק ביוקנן וטיילר ביי

0 תגובות

כתבות שיעניינו אותך

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates. 

You have Successfully Subscribed!