הפועל גליל עליון ניצחה בחוץ 86:90 את הפועל באר שבע בתום דרמה בהיכל הקונכייה במשחק במסגרת המחזור ה-20 בליגת העל. כעת, הגיע הזמן להעניק ציונים לכל השחקנים וגם למאמנים שלקחו חלק במשחק.
לחצו כאן כדי להצטרף לקהילת ספורטס רבי
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באייפון
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באנדרואיד
הירשמו לפודקאסט "התשיעית באירופה" ב-iTunes, Spotify או Google Podcasts.
הפועל באר שבע
חמישייה
רכז: רועי פריצקי – 5
סיפק כמה נקודות ואסיסטים, אך לא מעבר לכך.
קלע: קאליל אחמד – 8
צבר נקודות רבות מהפתיחה כולל הטבעה ושלשה משוגעת עם הבאזר של סיום הרבע הראשון, אך בהמשך לא הצליח להוביל את קבוצתו לניצחון. יצא בחמש עבירות.
סמול פורוורד: איגור קולשוב – 5
תמיד שם ברמת הלחימה, אך לא היה מספיק מדויק בזריקות שלו.
פאוור פורוורד: בן מור – 9
סיים היטב מבפנים כולל הטבעה אדירה, השתלט על ריבאונדים בשני צידי הפרקט בדרך לדאבל-דאבל וחילק אסיסטים. יצא בחמש עבירות.
סנטר: גרג וויטינגטון – 7
צלף שלשות והטביע, אך גם איבד כדורים.
ספסל
נטע סגל – 4
הקפטן חילק אסיסטים אך גם איבד כדורים ולא באמת איים על הסל. יצא בחמש עבירות.
חואקין שוכמן – 8
הפתיע כשקלע בצורה מצוינת מחוץ לקשת בנוסף לכך שעשה עבודה מרשימה בריבאונד בשני צידי הפרקט. יצא בחמש עבירות.
דייויד אפיאני – 3
חזר מהפציעה בצורה רעה כשהחטיא את כל הזריקות שלו עד שקלע שתי שלשות בזמן שכבר היה מאוחר מדי.
בן אייזנהארט – 6
הפתיע מאוד כשעלה בצורה מצוינת כשלקח ריבאונדים, חסם היטב בפיק אנד רול ואף הטביע בעוצמה.
ללא ציון: תומר פורת (לא שיחק מספיק)
מאמן: ליאור ליובין – 4
שוב הלך על חמישייה בלי רכז טבעי, ופעם נוספת זה עבד לו היטב. קבוצתו פתחה את המשחק בצורה יוצאת מן הכלל לעיני הקהל הביתי ושייטה לניצחון כולל יתרון 21, אלא שלקראת סיום המחצית הראשונה חלה ירידת מתח ובמחצית השנייה חניכיו איבדו שליטה. העלה את אייזנהארט ברבע השני וקיבל דקות מפתיעות, אך החזיר אותו רק סמוך לסיום. בעיקר התעקש על אפיאני שחזר מפציעה והמשיך להרכיב אותו למרות ההופעה הרעה, כל הדרך להפסד שמרחיק את קבוצתו מהבית העליון.

Benny Eisenhardt – Photo Credit: Basket.co,.il
הפועל גליל עליון
חמישייה
רכז: רועי הובר – 8
פתח בצורה רעה, אך תיקן בצורה מצוינת במחצית השנייה כשמסר היטב וקלע סלים חשובים.
קלע: דיישון בוקר – 8
גם כן פתח רע מאוד, אך התעורר סמוך לסיום המחצית הראשונה וחגג במחצית השנייה בכל הנוגע ליצירת נקודות תוך שהוא חילק אסיסטים נפלאים.
סמול פורוורד: לוטן אמסלם – 4
היה חלק מהפתיחה הלא טובה של קבוצתו.
פאוור פורוורד: נמרוד לוי – 9
הקפטן סחב את קבוצתו על הגב בצורה יוצאת מן הכלל כשלצד התקשות מקו העונשין הוא דייק מהשדה ועשה עבודה אדירה בריבאונד בשני צידי הפרקט בדרך לדאבל-דאבל מפלצתי במשחק שבו הוא סיפק מאמץ גדול. אומנם רשם איבוד קריטי, אבל זה הפך כמובן למשני בסופו של יום.
סנטר: ברייס וושינגטון – 5
היה רחוק משיאו, אבל קבוצתו מצאה את הדרך להסתדר.
ספסל
דווין מארבל – 6
קלע כמה סלים נהדרים וחילק אסיסט נפלא.
איתי מושקוביץ – 8
החל לשנות את המשחק של קבוצתו כשקלע בצורה מצוינת והוסיף ריבאונדים.
וויין לנגסטון – 8
גם כן היה חלק קריטי מהשינוי של קבוצתו כששוב הביא ערך מוסף עם זריקות מדויקות מבפנים ומקו העונשין בנוסף לכך שחסם בהגנה.
ללא ציון: יהל מלמד (לא שיחק מספיק)
מאמן: ברק פלג – 8
פתח עם שני הרכזים שלו, וקיבל פתיחה רעה מאוד בשני צידי הפרקט. ייצב את העסק עם החילופים ומצא הרכבים שעבדו היטב תוך שהוא הלך עם השחקנים שנראו כמי שמסוגלים להוביל לניצחון, כשבסופו של דבר גם הובר ובוקר היו מצוינים ביחד. רשם קאמבק גדול בחוץ בדרך להבטחת המקום בבית העליון ולמעשה בפלייאוף זו העונה השנייה ברציפות.
מצטיין המשחק – נמרוד לוי

Nimrod Levi – Photo Credit: Basket.co.il
0 תגובות