קרדיט לתמונה הראשית: פורטלנד טרייל בלייזרס
פורטלנד טרייל בלייזרס הפסידה הלילה (בין חמישי לשישי) בבית 110:102 ללוס אנג'לס לייקרס במודה סנטר, ובכך ירדה למאזן 33:23 בדרך לשמירה על המקום ה-13 בטבלת המערב באן.בי.איי. כעת, הגיע הזמן של אתר "ספורטס רבי" לנתח את ההופעה של דני אבדיה, וכמובן להעניק לו ציון.
לחצו כאן כדי להצטרף לקהילת ספורטס רבי
ספורטס רבי – גם באפליקציה! כל העדכונים והתוכן האיכותי ביותר על הכדורסל הישראלי היישר לידיים שלכם!
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באייפון
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באנדרואיד
הירשמו לפודקאסט "התשיעית באירופה" ב-iTunes, Spotify או Google Podcasts.
הסטטיסטיקה של אבדיה: 34 דקות, 28 נקודות, 7-11 לשתיים, 2-3 לשלוש, 8-10 מקו העונשין, 4 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 2 איבודים, 2 חטיפות, 5 עבירות ופלוס 1 במדד הפלוס-מינוס
הציון של אבדיה – 9
אבדיה פתח לא טוב, כשהוא החטיא במצבים הראשונים שאליהן הגיע ובין השאר נחסם. מהר מאוד הוא הצליח להטביע בעוצמה מרשימה אחרי כדרור כשלברון ג'יימס (לוקה דונצ'יץ', לצערנו, לא שיחק) נותר ללא מענה בצבע, אלא שחוץ מזה הוא היה די שקט, והלייקרס שלטו במשחק. אחרי שהלייקרס עליו ליתרון שיא של 18 במהלך הרבע השני, אבדיה החל לנגוס בהפרש כשהוא בעיקר סחט עבירות בדרך לקו העונשין, ודלאנו באנטון קבע פיגור 55:47 בלבד בסיום המחצית הראשונה. אבדיה עמד באותה נקודה על 10 נקודות.
ברבע השלישי אבדיה התפוצץ. הוא קלע שלשה ראשונה, סיפק סלים מבפנים כולל הטבעות במתפרצות כשהאחרונה שבהן גם הייתה אחרי חטיפה והורידה את ההפרש ל-2, והוסיף שלשה שהורידה את ההפרש לנקודה בלבד, כשבסך הכל הוא קלע ברבע הזה לא פחות מ-16 נקודות כדי לעלות ל-26 בסך הכל. אבדיה ישב על הספסל בתחילת הרבע הרביעי, ולצערו לברון התחיל לייצר פער. אבדיה חזר, אך איבד כדור שעלה ביוקר, החטיא כשחדר ועשה עבירה לשלוש זריקות, ובהמשך, בצד ההגנתי, הוא כן הצליח להשאיר אבק ללברון ובצד השני הרים את טומאני קמארה לאלי-הופ. אבדיה חדר היטב בדקה האחרונה וכפה איבוד על לברון כדי להשאיר לקבוצתו סיכוי, אלא שזה פשוט לא הספיק מול הסופרסטאר שקלע 40 נקודות על אף 11 איבודים וזכה לסיוע בדמות 32 נקודות של אוסטין ריבס.
בסך הכל, זו הייתה הופעה מצוינת של אבדיה. בהתחלה לקח לו זמן, אבל השיפור הגיע מהר, והרבע השלישי הציג דקות כדורסל סופר איכותיות, כשהוא בין השאר רשם 12 נקודות רצופות עבור קבוצתו בפרק זמן של דקה ו-39 שניות. אלא שבמאני טיים פחות הלך, כשלא בפעם הראשונה אבדיה סבל מקשיים דווקא אחרי דקות כדורסל יוצאות דופן. עם זאת, באמת שאין לנו זכות בכלל להתלונן. 28 נקודות, שווה לכמות השלישית הכי גבוהה שלו במשחק בודד באן.בי.איי, שיא אישי במשחקים מול הלייקרס, וואו. זה מגיע אחרי רצף משחקים פחות טוב של אבדיה, ומדהים להגיד שהוא אולי השחקן הכי טוב בפורטלנד. המשחק הקרוב של אבדיה ייערך בבית בלילה שבין ראשון לשני (5:00 שעון ישראל) מול השארלוטס הורנטס, ואנחנו כבר ממש, אבל ממש, לא יכולים לחכות.
0 תגובות