אחרי ההפסד בגמר גביע ווינר להפועל ירושלים, מכבי תל אביב מסתכלת קדימה אל עבר משחקה הראשון ביורוליג ברוסיה נגד חימקי מוסקבה ביום חמישי, אליו יטוס גם צוות ”הספורטס רבי” שילווה את הקבוצה מקרוב.
זה לא היה משחק שירצו לזכור במועדון, אך מצד שני בקבוצה לא שוכחים כי בסך הכל מדובר בטורניר הכנה לעונה ולכן האכזבה שנראתה על פניהם של השחקנים לא הייתה אכזבה עצומה אלא פשוט תחושה של פספוס קטן.
אחרי שנחו ולא שיחקו בגמר מול ירושלים, צפויים אותלו האנטר וטיילר דורסי לחזור לסגל נגד הרוסים, בעוד סנדי כהן צפוי להישאר בחוץ כמו אנג'לו קלויארו, שנמצא בספק למשחק וככל הנראה ישאר בחוץ בעקבות היכולת המצויינת של עומרי כספי שנראה נהדר לאורך טורניר גביע ווינר והסיר חלודה. קווינסי אייסי, שקלע 5 נקודות ב16 דקות מול ירושלים, הוסיף התלהבות ונראה כי המטרה בשיתופו הייתה להכניסו לכושר משחק לפני שיעלה על הפרקט מול חימקי. יהיה מעניין לראות מה יתכנן המאמן יאניס ספרופולוס בנוגע לרכז המוביל במשחק, אחרי שמול יריבה חזקה כמו ירושלים נייט וולטרס סבל מיום לא טוב וסקוטי ווילבקין, על אף שורה סטטיסטית של 11 נקודות ו7 אסיסטים, לא הצליח להביא את הניצחון. בסך הכל בקבוצה מרוצים מכך ששיחקו משחק על תואר באינטנסיביות של משחק יורוליג, והדרך להגשים את מטרת הפלייאוף תתחיל כבר בחמישי נגד הקבוצה האיכותית שנבנתה השנה במוסקבה.
0 תגובות