היום (שישי, 25/11), מתקיים יום המאבק הבינלאומי השנתי למניעת אלימות נגד נשים. המחזור ה-7 בליגת ווינר סל יוקדש למען המאבק ובשיתוף פעולה של מנהלת הליגה עם פורום מיכל סלה, יתקיימו טקסים לפני כל משחק בכל האולמות.
ספורטס רבי – גם באפליקציה! כל העדכונים והתוכן האיכותי ביותר על הכדורסל הישראלי היישר לידיים שלכם!
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באייפון
לחצו כאן להורדת אפליקציית ספורטס רבי באנדרואיד
מיכל סלה ז"ל נרצחה באכזריות באוקטובר 2019 בביתה על ידי האיש שלה ואבי בתה. פורום מיכל סלה זו עמותה לא מטרות רווח שהוקמה ע"י לילי בן עמי, אחותה של מיכל, במטרה למנוע את הרצח הבא. העמותה פועלת למניעת אלימות כלפי נשים באמצעות חדשנות וטכנולוגיה. הפורום שם דגש על "חשיבה מחוץ לקופסא", יזמות אישית, אחריות, הסברה ומודעות ציבורית רחבה לזיהוי תמרורי האזהרה לאלימות בזוגיות. היעד של הפורום – אפס נרצחות בשנה.
ממנהלת הליגה נמסר: "אנחנו במנהלת הליגה רואים חשיבות גדולה מאוד בכך שיש לנו את הזכות לסייע בהעלאת המודעות למניעת אלימות נגד נשים וזאת במטרה למנוע את המקרים הבאים. כחלק מכך יעלו השחקנים עם חולצות שיבהירו שאנחנו אף פעם לא מרימים ידיים! לא על המגרש ולא מחוצה לו. הגיע הזמן שנגיד כולנו לא לאלימות נגד נשים!"
יו"ר מנהלת הליגה, שמואל פרנקל: "אני מברך על הזכות שניתנה לנו כליגה לתת יד ולקחת חלק במאבק הכה חשוב הזה. כולי תקווה שהמסר שיצא מהאולמות יעבור בין כל בית ובית במדינה ולא נשמע עוד על מקרים מצערים כאלה בעתיד".
מנכ"לית פורום מיכל סלה, לילי בן עמי: "בפורום מיכל סלה היעד שלנו הוא אפס נרצחות בשנה. אני מברכת על הצטרפותה של מנהלת ליגת העל בכדורסל ועל שילוב הכוחות יחד עם פורום מיכל סלה, במסע אל היעד. מדובר במהלך מרגש שכן השחקנים הם מנהיגים בקהילתם ו'רול מודל' לנוער, צעירים ומבוגרים. שיתוף הפעולה מסייע להעלאת המודעות הציבורית לכך שמניעת רצח נשים זו משימה של כולנו. רצח נשים בביתן זו לא גזירת גורל. #יהיזכרהמהפכה"
0 תגובות