מכבי תל אביב לא עוצרת. אחרי שהחתימה לא פחות מ-4 שחקנים זרים הקיץ, אלופת המדינה ביצעה את הצעד הגדול ביותר שלה בגזרת הישראלים כשצירפה את יפתח זיו (בן 25, 1.91 מטר) לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת. הרכז, שנבחר ב-2020/21 לשחקן הישראלי של העונה וגם לחמישיית העונה, הפסיד למכבי 1:2 בסדרת גמר הפלייאוף עם הפועל גלבוע/גליל, וכעת הוא מצטרף אל הקבוצה החזקה בישראל ועושה את קפיצת המדרגה ליורוליג. בעונה הסדירה בליגת העל זיו סיפק ממוצעים של 12.3 נקודות, 4.9 ריבאונדים, 4.5 אסיסטים, 1.8 חטיפות ומדד 15.9, כשבפלייאוף הוא הרשים עם 13.3 נקודות, 5.1 ריבאונדים, 4.3 אסיסטים, 2.6 חטיפות ומדד 18.4.
"החתמת יפתח זיו חשובה לנו מאוד כי הוספנו לסגל שחקן ישראלי טוב מאוד שיוכל לעזור לנו בכל המסגרות בהן נשתתף", שמח המאמן יאניס ספרופולוס בתגובתו לאתר הרשמי של מכבי. "ליפתח יש הרבה איכויות ואני רוצה לברך אותו על הצטרפותו למשפחת מכבי פלייטיקה תל אביב".
"אני מאושר להתחיל פרק חדש בקריירה בבית גדול, מפואר ומרגש כמו מכבי תל אביב", אמר זיו עצמו. "כשחקן שחווה לא מזמן את העוצמה המטורפת של היכל מלא באוהדים מדהימים, אני שמח ומחכה לחוות את זה שוב, רק הפעם מהצד השני כשאני משחק בשבילם".
0 תגובות