"חלק מרכזי בקבוצה": ג'ייקובן בראון חתם לשנתיים נוספות בהפועל תל אביב

מאי 24, 2022 | כדורסל, ליגה

על ידי Moshe Halickman

הפועל תל אביב הודיעה על הארכת חוזהו של ג'ייקובן בראון, שילבש את מדי הקבוצה גם בשתי העונות הבאות. בראון, ממנהיגי הקבוצה על המגרש ומחוצה לו, היה חלק מרכזי ברגעים הגדולים של הפועל בעונת 21/22 בה העמיד בעונה הסדירה ממוצעים של 13.9 נקודות ו-5.6 אסיסטים למשחק. בכך, מצטרף בראון לבר טימור, גיל בני, עידן זלמנסון, רז אדם ולוטן אמסלם –  שכבר חתומים בהפועל לעונת המשחקים 22/23.

אבי זיידנברג: "כחלק מההתפתחות שאנו עוברים כמועדון בשנה וחצי האחרונות, שמנו לעצמנו כיעד לייצר יציבות והמשכיות מתוך אמונה שזו הדרך שתביא אותנו להישגים. ג'ייקובן כשחקן ואישיות הוא חלק מרכזי בקבוצה ואני שמח שהוא נשאר איתנו. עונת 22-23 מתחילה אצלנו היום ואנחנו נעבוד קשה יותר בשביל להביא תוצאות טובות יותר".

מאמן הקבוצה דני פרנקו: "שמח על החיבור הנהדר שנוצר השנה בין המועדון לג'ייקובן ועל ההמשכיות. לג'ייקובן הייתה תרומה לרגעים והישגים מרגשים במיוחד בעונה החולפת וההשתלבות שלו במועדון הייתה מהירה. מכאן נשאף יחד להשתדרג להישגים והצלחות בעתיד".


הירשמו לפודקאסט "התשיעית באירופה" ב-iTunes, Spotify או Google Podcasts.

0 תגובות

כתבות שיעניינו אותך

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates. 

You have Successfully Subscribed!