בראדלי ביל החמיץ את המשחק השלישי ברציפות שלו כשהוא עדיין סוחב את החבלה בירך וההתקפה של הוויזארדס התקשתה מאוד כתוצאה מחסרונו של ביל, דבר שהשפיע בצורה לא מפתיעה גם על ההגנה של הוויזארדס. לאחר שהביסו בנוחות את הדטרויט פיסטונס בבית ביום שבת. פחות משבוע לאחר מכן במשחק החוץ דטרויט הייתה הדומיננטית במשחק והביסה את וושינגטון בתוצאה 120-91. דני אבדיה שוב פתח בחמישיה ושיחק 34 דקות בהן קלע 11 נקודות באחוזי קליעה של 4-10 מהשדה וקטף 10 ריבאונדים בדרך לדאבל-דאבל הראשון בקריירת ה-NBA שלו.
Deni Avdija looking for a bounce back game, knocks down his first shot from deep pic.twitter.com/tIJ4T7EndW
— Hoop District (@Hoop_District) April 1, 2021
אותם הנושאים שעלו והציקו לוושינגטון במשך כל העונה עלו שוב הלילה בדטריוט. לקבוצת החוץ היו 15 איבודי כדור מהם ראסל ווסטברוק היה אחראי לתשעה איבודי כדור (אחד פחות מקוואדרופל דאבל),שהפכו ל-24 נקודות של הקבוצה הביתית. הוויזארדס התקשו בקליעה מחוץ לקשת וקלעו ב-26% (5-19) קרוב לאותם אחוזים גרועים שקלעו מקו העונשין ב-32% (6-19) שנתרמו לצדקה והיו נקודות בחינם. למען הסדר הטוב, לפיסטונס היו 10 ריבאונדים בהתקפה אותם הם הפכו ל-18 נקודות בהזדמנות שנייה. כל הדברים הללו ביחד הם הסיבות לאיך אתה מפסיד ב-29 נקודות הפרש לקבוצה המדורגת נמוך ממך ומאזנה עומד עכשיו על 14-34.
״האינטינסיביות שלנו בהגנה, לא הייתה לנו שום התנגדות, זה פשוט אחד מאותם לילות״, כך ראסל ווסטברוק הסביר לאחר התבוסה הגדולה. ״הרבה דברים השתבשו שאנחנו לא יכולים להדגיש אותם, הרבה מהדברים הללו מתחילים ממני. עשיתי עבודה גרועה ולא דאגתי לשמור על הכדור, לא הייתי המנהיג הכי טוב שאני יכול להיות, המשחק הזה היה בידיים שלי ועל הכתפיים שלי. אני חייב לעשות עבודה יותר טובה בהנהגת הקבוצה בהתאם למי שמשחק. אני אחראי לאנרגיה שלנו, למאמץ ולהשקעה ואני לוקח את האשמה עליי״.

Deni Avdija – Photo Credit: Washington Wizards
לאחר כפי שנטען אחת ההופעות הגרועות והקשות בקריירה הצעירה שלו בה קלע 1-10 מהשדה ויצא מהמשחק בשש עבירות, לדני אבדיה לא היה את המשחק בו קיווה לחזור ולהתאושש. דני אבדיה סיים עם המינוס פלוס הגרוע ביותר בקבוצה מינוס 31 בזמן שהיה במגרש. הפלוס-מינוס בוודאות היא לא תמיד הסטטיסטיקה המושלמת המעידה על ההופעה של שחקן בודד, אבל היא מדגימה את הדומיננטיות של החמישייה הפותחת של הפיסטונס ומדגימה מספר נקודות שונות במהלך העונה. דני אבדיה בן ה-20 הראה כמה ניצוצות ממה שהוא כבר הציג, והוויזארדס יקוו להרחיב על מה שכבר כולם חייבים להבין שההתפתחות של דני היא לא תהליך קצר.
Deni Avdija with the bucket plus the foul pic.twitter.com/AMCO4Lnp1m
— Hoop District (@Hoop_District) April 2, 2021
וושינגטון תחזור הביתה למשחק נגד הדאלאס מאבריקס ביום שבת לפני שתצא למסע ארוך של שישה משחקי חוץ כולל ארבעה משחקים בחוף המערבי.
0 תגובות