הרגע שכולם חיכו לו הגיע. אמש (רביעי), בשעה 20:50, המאמן החדש של הפועל ירושלים, אלכסנדר דז'יקיץ', נכנס יחד עם צוותו הזר לאולם קבלת הפנים בנתב"ג אחרי שאוהדי הקבוצה ואנשי התקשורת חיכו (כצפוי, למי שמכיר את העסק) במשך יותר משעה להגעתו של הסרבי שנחת בישראל. דז'יקיץ' התקבל בהתלהבות רבה ובפרחים ושוחח עם התקשורת תוך שהוא כרגיל סיפק פנינים, אבל עבור צוות אתר "ספורטס רבי" הערב השתלם עוד לפני מה שהיה אמור להיות רגע השיא שלו.
הירשמו לפודקאסט "התשיעית באירופה" ב-iTunes, Spotify או Google Podcasts.
בואו נחזור מהאמצע להתחלה. כותב שורות אלו וה"ספורטס רבי" בכבודו ובעצמו, ג'וש הליקמן, נסעו ברכבת מירושלים לנתב"ג כדי לתת את הכבוד הראוי לדז'יקיץ'. אחרי אכילת ארוחת ערב וסיבוב קצר בשדה התעופה, הגענו לאולם קבלת הפנים ופגשנו חבר נוסף בצוות האתר, עומר אריאן, שידוע כאוהד נלהב של ירושלים. שוחחנו לאורך הערב כמובן עם עומר ועם אנשי התקשורת הנוספים על כדורסל, אבל הרגע הכי משמעותי עבורנו התרחש דווקא זמן קצר לאחר שנכנסנו לאולם קבלת הפנים. שני מבטים ננעצו אחד בשני, בטוחים שהם מכירים אבל מצד שני לא בטוחים ב-100% שזה באמת מי שהם חושבים שזה ושמה שקורה הוא הגיוני. בסופו של דבר המבטים האלה נפגשו: המבט שלי ושל ארוסתו של סנטר הפועל באר שבע, בן אייזנהארט, שיחד עם דובר המועדון, לידור רוטמן, חיכתה לנחיתתו מהטיסה שלקח מסן פרנסיסקו, אירוע שכלל לא היינו מודעים לכך שעמד להתרחש ביום הנחיתה של דז'יקיץ'.
Hapoel Jerusalem Coach Aleksandar Džikić arrives in Israel! pic.twitter.com/QOFVkRQolh
— Sports Rabbi (@thesportsrabbi) August 10, 2022
שוחחנו ארוכות עם ארוסתו של אייזנהארט ועם רוטמן על נושאים רבים ומגוונים, עד שהסנטר הגיע. אייזנהארט הופתע מהנוכחות שלנו וחיבק אותנו, בזמן שבהחלט אפשר היה לזהות שבאופן מובן עברה עליו טיסה לא קלה, דבר שמשותף גם לדז'יקיץ'. למרות זאת, אייזנהארט, אוהד מושבע של מנצ'סטר סיטי, בהחלט הצליח להתעודד כששאלתי אותו עד כמה הוא שמח בעקבות הופעת הבכורה של ארלינג הולאנד בפרמייר ליג, כאשר החלוץ הנורבגי כבש צמד בניצחון החוץ על ווסטהאם.
אתה יודע איך אתה נכנס לערב מהסוג הזה, אבל מסתבר שאתה לעולם לא יודע איך אתה יוצא מערב כזה. ערב שהתחיל רק עם ציפייה גדולה לראות את דז'יקיץ' סימן וי גדול על העניין הזה אבל גם קיבל בונוס אדיר בדמות יקיר האתר אייזנהארט ופמלייתו, בנוסף לאנשים נהדרים נוספים. חזרנו הביתה עם חוויות בלתי נשכחות מהערב בשדה התעופה, ולנו נותר רק להמליץ: לכו לאירועים מהסוג הזה. אחרת, אתם אף פעם לא תדעו את מי הייתם יכולים לפגוש בדרך.
אחלה בן! @CallMeBenny_2 @thesportsrabbi @BeerShevaBasket @LidorRotman https://t.co/XO3T2HPczY pic.twitter.com/kIQOyrDyZI
— Moshe Halickman משה הליקמן (@mobluelion) August 10, 2022
0 תגובות