“דוגמא ומופת”: ברייס וושינגטון חתם לעונה נוספת בהפועל גליל עליון

ינו 24, 2022 | כדורסל, ליגה

על ידי Moshe Halickman

הפועל גליל עליון הודיעה על ההחתמה של ברייס וושינגטון לעונה נוספת. לוושינגטון תפקיד מרכזי בהצלחה של הקבוצה העונה, והחתמתו לעונה נוספת היא חלק ממדיניות ההמשכיות ופיתוח השחקנים של המועדון. עם חתימתו, מצטרף ברייס לנמרוד לוי, אייק אירבו, איתי מושקוביץ ויובל לוין שלהם חוזה לעונה הבאה.

וושינגטון היה נרגש לאחר החתימה: “מאז עונת 2019 כיוונתי את עצמי להגיע לליגת ווינר. ידעתי שכל מועדון שייתן לי את ההזדמנות להראות מה אני יכול לעשות על המגרש ומחוצה לו, לא יתאכזב. בגליל נתנו לי את ההזדמנות הזו. התרגשתי מאוד ברגע שנודע לי שהמועדון רוצה שאמשיך לעונה נוספת. אני מרגיש שהמועדון הזה הוא הבית שלי. אני רואה המון דברים חיוביים בהחלטה להמשיך לעונה נוספת – זו הזדמנות לפתח עוד יותר את המשחק שלי ולשדרג אותו לרמה גבוהה יותר. אנחנו ממשיכים ונמשיך בעתיד לעשות דברים גדולים למען המועדון הזה. זו רק ההתחלה”.

יונתן אלון, שאחראי על הרכבת השלד לעונה הבאה, התייחס להחתמה: “אנחנו מאד שמחים שברייס ממשיך איתנו לעוד עונה. ברייס הוא דוגמא ומופת לשחקן שדוחף את עצמו ואת החברים שלו להיות הטובים ביותר והוא יגיע רחוק. המשכיות היא אחד היעדים החשובים שלנו וחלק גדול במה שאנחנו מאמינים ואני בטוח שאת התוצאות נראה בעונה הבאה. אני גאה במערכת שלנו שיודעת לתת את הערך המוסף לשחקנים ובצוות המקצועי שדוחף אותנו קדימה”.

0 תגובות

כתבות שיעניינו אותך

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates. 

You have Successfully Subscribed!